Thursday, January 6, 2011

it's 2011 and i'm late.. thihihi

hello gals! yes, pretty sure frens who follows my blog is all the wonderful gals on earth.  kannn???  bukan lah nak mengampu or whatsoever, but at least, we have and definitely deserved to feel like that.

so, talking bout new year yg da almost a week we're going thru ni, i'm so sorry for not wishing anybody's here.  =) *but i do always wish all the happiness for all of us deep inside my heart, okay*  haruslah mengharap perkara yg baik2 saje.  biar aura2 positif tu mengalir dlm diri kita semua supaya bersemangat untuk sepanjang tahun. kan!  

all this while, duk folo belog other frens....ramai yg da buat diorg punya 2010 review.  me?  urm, tak rasa nak buat mcm tu kut since tak boleh nak ingat semua benda yg terjadi.  hehe.  *pada hal, taknak ingat benda2 buruk yg terjadi* aku lebih suka untuk melihat masa depan.  poyo!  boleh ke lihat masa depan tu? ajaib....  anyway, just the conclusion that i can make is, 2010 is a year of the good ones and the bad ones.  errr, actually every year is like that. hahah. biasa la, mana ada yg perfect kan.  but what i realized was, my life is getting better and better.  problems, no matter what, i believe they will be resolve slowly.... positive y'all! =)

2011? azam? er, actually just read 1 of the blog yg di folo, tersuka dgn his statement....mestikah setiap bermulanya tahun baru, mesti ada azam baru? kenapa tak kalau tak tahun baru pun, tak boleh ke berazam untuk benda yg sgt baik untuk diri sendiri? (er, lebih kurang mcm tu la maksud dia...)   betul jugak cakap dia tu.  kalau da ade goal pop out in mind, may be somewhere mac ke, mei ke, why not terus je usaha ke arah tu kan... hehe.  cos time's running tak kira tahun apa pun.  just do it! kan? ke tak betul ek? sori, membebel lagi.

okay, bagi mengelakkan statement2 merapu...i want to end up this post dengan a few photos.  31/12/10 - went to Taman Pertanian Malaysia kat Shah Alam.  berbasikal dgn my p0kcek.  then the next day, pergi kenduri kawen 1 of my classmate masa study dulu, kat Taman Maluri.  just to put on something to remember. =) love y'all!

1st gambar yg di snap.  i hate t-shirts! nampak gemok!


map of the place.  besar tmpt ni, tak sempat nak pusing habis pun. (dowh, peha mcm drumstick! x leh blah..haha)


the reason why i take this pic is becos of the street's name.  sopan la sangat.  sebenarnya, mmg la aku harap sgt, aku leh jd seorang yg sgt sopan n tertib, tp tak berjaya....memetir je keje nye. =p

memang 1st thing in mind, dtg sini...mesti pegi masuk jugak rumah iklim 4 musim ni! sebab jakun...tp, rupa2 nye dia 1 musim je...jd 4 musim sbb dia rotate2 la dgn winter, summer, fall..er, 1 lg tak hengat! ngeng!

keluar2 je dr tmpt tu, terus spek ku jadi berkabus...hoho. naseb la speky.  tp dgn lense kamera sekali kena tempias nye.  tu, gamba tu bukan edit ye...mmg lense nye kabur begitu. i tak reti nak edit2 gambar u...*shameeee*


gedik jap kat scenery luar tmpt tu...feeling international? takde nye, nampak bontot motor kapcai kat belakang aku tu? haaa tu mengingatkan aku masih di Malaysia tanah air terchenta

ni bukti, i was here.  tak maen da tulis2 atas batu...tepek gambar je terus. hehe

selingan gambar di wedding sayeeda.  what a beautiful couple they are.
antara yg hadir.  what a nice surprise i found there...ade la. kan aina? haha
k la...time to bobok montot sendiri utk tido....hahahihihuhu.  daaaa....

2 comments:

  1. dh lama xjumpa Dahlia.. Tima kasih jenguk2 blog Ros.. ^_^ keep in touch yek..

    ReplyDelete